Het restaurant

Il Bandito komt met een nieuw Italiaans concept in Breda.

Op de menukaart staan de lekkerste traditionele Italiaanse pizza's, bedacht en gebakken door ervaren pizza chefs. Een passie voor pizza zorgt ervoor dat de chefs met alleen de beste middelen de lekkerste pizza's bakt. Verse ingredienten van hoogstaande kwaliteit zijn de norm. De houtgestookte oven is uniek in Breda en omgeving, en zorgt voor de onvervalste Italiaanse smaak, mede omdat de oven gestookt wordt op gedroogd hout van fruitbomen.
Pizza zoals pizza bedoeld is.

Naast pizza is de kaart verder gevuld met andere Italiaanse lekkernijen: antipasti, salades, pasta's en de dolci. Voor ieder wat wils dus, en het hele palet van smaken komt aan bod. De verschillende geselecteerde Italiaanse wijnen en grappa's maken de smaakervaring compleet.

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven in onze gezellige stadstuin.

Catering

Sinds kort hebben wij onze eigen mobiele houtoven, waardoor wij voor feestjes en partijen pizza’s kunnen serveren bij u thuis! Dit kan ook worden uitgebreid met antipasti, waaronder carpaccio, vitello tonato, salade caprese en dergelijke. Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten. Hier laten we weten op welke festivals we te vinden zijn met onze mobiele houtoven.